Fly(nn), you fools – et glimt 14/02


FORTSÆTTELSE AF GÅRSDAGENS HISTORIE

Donald Trump’s nationale sikkerhedsrådgiver, Michael Flynn, har idag opsagt sin post i Trump administrationen grundet hans indblanding i en sag omkring landsforrædderi og Rusland.

Mere information omkring sagen kan findes i gårsdagens artikel

Så hvad er der sket siden igår?

I aftes blev det offentliggjort, at det amerikanske justitsministerie allerede i januar advarede Trump administrationen omkring Michael Flynn’s samtale med den russiske ambassadør, Sergey Kislyak. En del af denne advarsel var angiveligt, at Michael Flynn skulle have vildledt Trump administrationen, om hvorvidt denne samtale havde omhandlet økonomiske sanktioner overfor Rusland.

Det er stadigt uklart hvad Trump administrationen faktisk gjorde med denne information, men Michael Flynn offentliggjorde i går, at han “utilsigtet” havde  briefet Vice Præsident Mike Pence med “ukomplet information” omkring hans samtaler med den russiske ambassadør. Hvad præcis dette betyder er ligeså uklart som sammenhængen imellem den Amerikanske præsidents valgkampagneløfter og hans faktiske ageren i det hvide hus.

Hvorfor er denne historie speciel?

Foruden det faktum, at den prikker til et essentielt forhold imellem to forhenværende supermagter, tilføjer denne historie også yderligere ubalance til en verden, der allerede er en smule på kanten. Det er meget usædvanligt, at så central en del af en præsidents administration allerede trækker sig tilbage efter blot en måned. Der er mange ubesvarede spørgsmål, men med Flynn ude af billedet, får vi nok aldrig svar på dem.


TRUMP TALER IKKE, HAN AGERER – siger han i ny tale uden bagvedliggende aktion

Hvad er der nu sket?

Både FN og Donald Trump har offentligt fordømt den seneste missiltest fra Nord Korea, og Donald Trump har siden slået fast at denne test kræver aktion.

….. meeeeeeeeeen veludførte aktioner er ikke DT’s stærke side, som vi allerede har set med hans muslim forbud, der efter et par dage blev tilbagekaldt grundet INGEN planlægning.

På en pressekonference mandag slog Donald Trump fast, at Nord Korea stadig var et “big, big problem” og at vi skulle “deal with that very strongly”. Hvad præcis dette betyder, er der ingen i verden der ved… Ikke engang Donald Trump selv.

Nord Korea har udmeldt, at enhver sanktion eller aktion imod deres bestræbelser efter atomvåben, vil blive behandlet som en prøvelse af deres suverænitet og deres “ret til selvforsvar”. Med et uhandlekraftigt FN og en mentalt paralyseret leder af USA, bliver det nok en uafgjort imellem USA og Nord Korea i denne ombæring.

Eller som den Nord Koreanske presse beretter:
NORTH KOREA TRUMPS TRUMP AND BECOME WORRD READER. EVERYBODY RAUGH AT THE WEST. (or go to work camps for all eternity).

LIGEFYLDIG MEN NØDVENDIG TILFØJELSE:

Halvbroderen til Nord Korea’s leder, Kim Jong Un, er fundet myrdet i Malaysia. Hans navn var Kim Jong Nam og er ifølge en sydkoreansk nyhedskilde blevet myrdet af udsendte fra Nord Korea.

Kim Jong Nam har været en ukendt figur længe, men blev sidst nyhedstof i 2001 da han blev fanget med et falsk pas i Tokyo, Japan. Under denne rejse ville han udleve en drengedrøm og besøge Disneyland Tokyo, men blev desværre nægtet indrejse.

Man skal huske, at være barn så længe man lever, RIP NAM.

Vi tænder et lys, og spiser en kage her på redaktionen.


DAGENS EB – BENDTNER BOMBER IGEN – Til træning – Ifølge hans træner – angiveligt

Ekstrabladet.dk’s store forsidehistorie omhandler idag Bendtner, i ved Nicklas Bendtner. Ham fra landsholdet. Nej, ikke Cornelius. Bendtner. Han var god engang!

… I ved Julie Zangenbergs  eks-kæreste? Ja HAM!

Under overskriften:

Bendtner viser ‘enestående’ ting til træning

prøver Nottingham Forrest nu at sælge deres overbetalte femtevalg til posten som spids angriber. Manageren Gary Brazil udtaler:

“Han viser ting til træning, der er enestående. Han har en skøn personlighed, og de andre spillere nyder at arbejde med ham og være omkring ham”

Alle disse talenter har dog ikke helt vist sig i kamp endnu; Den store dansker har nemlig kun scoret 2 mål i 15 kampe. 3 hvis man tæller selvmål med. Modtagelsen hos ekstrabladet’s Nationen er meget blandet. Brugeren ‘Schweinhund’ skriver:

“Ingen fare her folkens. Bendtner har altid lige skulle bruge en 6-8 måneder til at tilvænne sig ligaen, når han har skiftet klub. For derefter at banke den ene kasse ind efter den anden”

Et meget optimistisk syn, men optimisme er der nok af på Nationen. Brugeren ‘VaLAK regering uden nosser’ skriver efterfølgende i et nu slettet opslag:

“Han må være et stort aktiv for byens natteliv ligesom Brixtofte var i Farum.”

Selv når temperamenterne er rødglødende på nationen, finder man stadig små juveler som denne: udklip

Det er vigtigt at huske positive oplevelser i livet, selv når Bendtner trækker overskrifter. Kommentaren fra Jerkum virker måske lidt “off topic”, men livet går videre, og herren’s veje er uransagelige.

cropped-logo.jpg

Casper Hedegaard – Rationalist og Namboy (Namboy er selverklærede fans af den afdøde halvbror til Kim Jong Un; Kim Jong Nam *patent pending)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s