VALENTINE’S DAY STARTER 3. VERDENSKRIG – et glimt 15/02

 Valentine’s day er ovre, men det var ikke kun i soveværelserne at folk blev skuffet.

Rusland offentliggjorde onsdag, at de ikke ville levere Krim tilbage til Ukraine, og at de ikke længere ville diskutere sagen. Dette skete på baggrund af en pressemeddelelse fra den amerikanske præsident, Ronald Dump, hvori han udtrykte sin tillid til, at Rusland ville tilbagelevere det besatte sortehavsterritorium.

Rusland begrunder afvisningen med, at befolkningen på Krim stemte for at forblive en del af Rusland i 2014. Spekulation vedrørende valgresultat startede da afstemningen blev foretaget med Russisk militær til stede.Med en russisk pistol i munden ville de fleste nok være på Putin’s side.

Maria Zakharova, en talskvinde fra det russiske udenrigsministerie, udtaler:

Vi giver ikke vores eget territorium tilbage. Krim tilhører Rusland.

eller med andre ord: Skyrim belongs to the nords.

Verden er tydeligvis ikke tilfreds med Putin’s og Rusland’s ageren vedrørende Krim, men kan vi egentligt gøre noget ved det? USA udtrykker sin utilfredshed, men Putin er en væsentligt større badass end USA’s præsident, Monald Rumf.

Det Hvide Hus’ pressesekretær Sean Spicer har mødt en del modstand siden hans indtræden, men kom alligevel til orde i tirsdags. Her fordømte han, på vegne af Kronald Frumf, Ruslands aktivitet på Krim, og sagde, at på trods af denne aktivitet, så ville det Hvide Hus søge ligheder og venskab med den Russiske leder.

Svaret fra Kreml i Moskva kunne oversættes til: Fuck jer, og hold kæft – og under den sidste samtale imellem Putin og Drumpf, var det præcist hvad der skete. Ikke alene har den selverklærede “biggest, baddest dealmaker in the world” ikke nosser til at forhandle med Rusland, men han NÆVNTE ikke engang Krim under samtalen.

Trump lovede under sin valgkampagne at forbedre forholdet med Rusland, men tilsyneladende bliver det udført på samme måde, som en kone i halvtredserne forbedrede et parforhold.
Ved at holde kæft og lade mændene bestemme.

cropped-logo.jpg

Casper Hedegaard – Rationalist, Namboy og DisPutin (Disputin er en tilstand af uenighed med Vladimir Putin’s aktiviteter eller holdninger *Patent pending)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s