Et glimt af verden 13/02


WORLD WAR 3 – USA imod Nord Korea – FIGHT!

the doomsday clock is 2½ minutes to midnight (laveste siden 1953)

Igår, d. 12 februar 2017, så verden den seneste udstilling fra verdens mest retarderede mexican standoff. I det ene hjørne: Kim Jong Un, Daejang i Koreas folkehær og all around crazy person. I det andet: Donald Trump, leder af den fri verden og modtager af Glamour.com’s pris for “Best hairstyle of all time”.

Det startede som en lille spøg, hvori Nord Korea IGEN testede ballistiske missiler imod det Japanske Hav, men grundet en indviklet bagrund, er forholdet imellem Nord Korea og USA ekstremt anspændt. De to landes forhold er ligeså anspændt som forholdet imellem Christian Grey og Anastasia Steele i den nyeste 50 shades film, FØR filmen virkelig tager fart under de afsluttende credits. (2 ud af 10 stjerner herfra)

Nord Korea’s atomvåbensprogram har været i fremgang på samme måde som min jobjagt, men Donald Trump har siden starten af januar slået fast, at Nord Korea IKKE får atomvåben der kan nå USA. Dette blev offentliggjort via en officiel meddelelse på Twitter (du’h). Som en mand der er kendt for at sige sandheden og ikke andet end sandheden, er han naturligvis tvunget til at agere derefter.

Det er endnu ikke vidst, hvad Trump vil gøre ved den seneste aggression fra Nord Korea, men han har ytret at han er på Japan’s side 100%.

På trods af, at denne missiltest ikke bør holde specielt mange amerikanere vågne, så er det en interessant indsigt i, hvordan Donald Trump vil takle småaggressioner fra hans Nordkoreanske bror, og hemmelige elsker Kim Jong Un. Desuden, er Donald Trump jo nok vågen alligevel, da han er overbevist om at hans Tweets er hurtigere imellem kl 1 og 5 om natten; Twitter’s servere er nogle natteravne, og sover om dagen.

Der er en glimrende chance for, at ballistiske missiler fra Nord Korea kan blive den toogtyvende ting der i følge Donald Trump siger “Bing” (Nyd videoen, den er fantastisk)

https://www.youtube.com/watch?v=-RBlVxBlbwQ


TRUMP OG RÆDSELSKABINETTET
det bliver værre og værre og værre og værre… 

Nogengange bliver man fanget med fingrene i kagedåsen. Andre gange bliver man fanget med tungen langs russekanten. Det skete for Amerikas nyudnævnte nationale sikkerhedsrådgiver Michael Flynn. Flynn blev udnævnt til sikkerhedsrådgiver d. 20 januar af El Jefe, Donald Trump, men havde allerede sidste år et møde med den russiske ambassadør Sergey Kislyak. Dette møde har hidtil været ukendt, men nye informationer omkring mødets agenda, har fanget Michael Flynn i et uheldigt lys.

Under præsidentvalget sidste år, blev beskyldninger vedrørende Russisk interferens en tophistorie verden over, og opbakning til denne beskyldning er kun blevet større efter de nyeste afsløringer. Den tidligere, og væsentligt mere cool, præsident Barack Hussein Obama II indførte en række sanktioner imod Rusland, og disse sanktioner blev agendaen for Michael Flynn’s møde med den russiske ambassadør Sergey Kislyak. Michael Flynn har tidligere nægtet at mødet med Sergey Kislyak omhandlede lempelser af disse sanktioner, men så sent som i torsdags har Michael Flynn via en talsmand ytret:

“he (Michael Flynn) indicated that while he had no recollection of discussing sanctions, he couldn’t be certain that the topic never came up.”

Citatet er selvfølgelig vagt, og hverken bekræfter eller afkræfter samtaler omkring disse sanktioner, men tvivlen er fundamentet til en kommende undersøgelse. Ikke alene har Michael Flynn ikke været offentligt ansat på daværende tidspunkt, og har derfor ageret som en offentlig repræsentant ulovligt, men han har ifølge efterretningstjenesterne under mødet hintet til, at den kommende administration (Under Donald Trump) kunne være åbne overfor at lempe disse sanktioner. En offentlig lortestorm af misinformation og tvivlsom adfærd har igen igen sat det hvide hus i dårligt lys. Man skulle næsten tro at Trump havde været præsident i 120 år med de skandaler der har set dagens lys, men det har ikke været meget mere end et par uger. 

Ydermere har vicepræsident Mike Pence offentligt forsvarret Michael Flynn igennem hele forløbet. I følge Mike Pence har samtalen imellem Michael Flynn og Sergey Kislyak ikke omhandlet sanktionerne på nogen måde. Det er tydeligt at den interne kommunikation ikke har været helt skarp, og det vides endnu ikke om det er hos Michael Flynn, Donald Trump eller hos Mike Pence at noget er gået galt – men lugten af bukser med ild i, kan senses hele vejen over atlanten.


DAGENS EB

I Bobigny, en lille forstad til Paris med et stort antal indvandre, er der ild og protest i gaderne efter en formodet politi voldtægt. Den sidste uge har området set mange folkerige protester imod politiets magtanvendelse, og i weekenden endte en ung sort mand, Theo, på hospitalet. Han er angiveligt blevet voldtaget af en politibetjent med en baton, og er siden blevet opereret for sine kvæstelser.

Han har det bedre nu, men gaderne i Bobigny er blevet endnu mere urolige efter den formodede voldtægt er blevet mødt med indifferens fra det franske politi. På trods af video evidens, har politiet henkastet episoden som et hændeligt uheld og IKKE et overgreb.

#JusticePourTheo #LeBatonPasAnal

MEN dette er ikke forsidestof hos Ekstra Bladet

I stedet har fokus været på Netto og en sindsyg bølge af SMS beskeder. Det lyder måske harmløst, men mange danskere er i dag blevet forstyrret i nogle tilfælde i op til 5 sekunder, hvilket har udløst en lavine af klager imod Netto. Det drejer sig om en reklamekampagne som Netto angiveligt ikke har fået lov til at køre, og som ofrene ikke har sagt god for.

Ifølge Netto skyldes det, at deltagere i Nettos store Øgo-spil (det har jeg ingen anelse om hvad er, og jeg gider ikke researche det)tilbage i januar, ved en fejl har indtastet forkerte telefonnumre.

Netto’s facebookside eksploderede i galskab med ytringer som:

‘Jeg har IKKE deltaget i noget spil og har til trods for dette fået en SMS. Og det lyder noget mærkeligt at SÅ mange har indtastet forkerte telefonnumre, det er vidst en tynd undskyldning.’

På nationen hos Ekstra bladet bliver nyheden taklet lidt anderledes.

udklip

Onkel A har været så uheldig, at der er flere deltagere i konkurrencen der har brugt hans nummer. Hvilket er så utroligt uheldigt. “Hvad er chancerne?” fristes man til at spørge.

Henrik T er lidt mere kynisk, men har nok i sidste ende ret. Måske er denne sag alligevel ikke forside materiale EB. Måske er det heller ikke Breaking News der forlanger en stor, fed, gul rubrik øverst på jeres lorteside.

cropped-logo.jpg

Casper Hedegaard – Rationalist.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s