Et eventyr begynder

Verden har ændret sig, og som Huxley længe har forudset, er vi blevet mere digitale og globaliseret. Denne hjemmeside, er en reklamesøjle for mig, som person og som jobsøgende. Her vil jeg fortælle om mig selv, mine ønsker og mine holdninger, i det smukke, udfordrende  og til tider: udforskende sprog, jeg har tilegnet mig de seneste år.

Verden er ikke som den har været, og den evigt skiftende planet vi alle kalder ‘hjem’ er blevet ny og moderniseret. De positive og negative aspekter af den virkelighed kan diskuteres, men jeg, jeg er fast besluttet på at have en indvirkning, hvis ikke på verden, så på de mennesker der lever her.

Watch out world, this is an intervention.

maxresdefault

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s